Jan 112013
 

Internet is een prachtig medium. De woordenschat van de Nederlandse taal neemt snel toe. Als ik niet meer weet of ik een woord goed geschreven heb dan google ik daarop. In bijna alle gevallen vind ik voorbeelden van de “juiste” schrijfwijze. Nou, als Google het kan vinden, dan moet het wel “goed” zijn. Deze website is bedoeld om mijn uitlaatklep te worden over allerlei zaken die me bezig houden. Het is niet de bedoeling om hier ellenlange discussies te beginnen, want dan kom ik niet meer aan tennis en andere leuke en minder leuke activiteiten toe. Mocht iemand toch iets willen zeggen dan kan dat via het contactformulier. Ik verwacht dat mijn voertuig behoorlijk vol zit met allerlei onderwerpen. De uitlaadklep moet dus open. Google geeft aan dat uitlaatklep en uitlaadklep beiden gebruikt worden. En wie ben ik dan om te zeggen of iets goed of fout is.

 Posted by at 15:30

Sorry, the comment form is closed at this time.